Speciale Essences
Speciale Essences
De Speciale Set bestaat uit 5 specifieke Isis Magic Healing Essences van 30ml met pipet.

Deze zijn later ontstaan door de behoefte, die ik heb waargenomen bij cliënten. De ingevingen daarvoor en de namen heb ik in Nederlands ontvangen. Ook hier hoort bij elke Essence een speciale kaart.
Hoe het werkt

Om de werking van de Speciale Isis Magic Healing Essences te optimaliseren gebruik je een deel van de MIR-Methode erbij. Je neemt 3-5 druppels in, en houdt deze even in je mond. Ter ontspanning wrijf je zachtjes over je handpalm of over de rug van je hand, waarbij je constant huidcontact blijft houden. Intussen spreek je de transformerende tekst die op de kaart staat, 3 keer hardop uit. Op deze manier geef je jouw zelfgenezend vermogen de opdracht, om de werking van de Essence te versterken.
Prijs

De prijzen per flesje staan vermeld bij de Essences.

€ 99,50
Doos speciale set met 5 Isic Magic Healing Essences en 5 kaarten
Nieuw leven

Ik ben veilig, vol vertrouwen, in mijn Goddelijke kracht en verbonden met Al Dat Is.


Deze Essence is een combinatie van de I.M.H.E.:

Divine Love, Freedom, Confidence en Opening


NIEUW LEVEN verbindt het groeiende mensenkind al tijdens zijn ontwikkelingsproces in de baarmoeder, dieper met zijn Goddelijke oorsprong. Wanneer de moeder tijdens de borstvoeding deze Essence verder gebruikt, wordt het gemakkelijker voor de baby om hier
“te aarden”. Mijn ervaring is ook, dat broertjes of zusjes liefdevol op de baby reageren, wanneer ze deze Essence gebruiken. NIEUW LEVEN is tevens een waardevolle ondersteuning bij een nieuwe levensfase zoals bij een verhuizing, een nieuwe baan, echtscheiding, overlijden of een andere situatie, waarin verlies een rol speelt. Een goede combinatie is: AFRONDING LEVENSFASE, ook een gecombineerde Essence voor de afronding van een levensfase. Daarna NIEUW LEVEN voor de nieuwe levensfase.

€ 23,95

Nieuwetijdskind - Nieuwtijdsmens

Vanuit mijn Goddelijke Essentie lever ik mijn bijdrage aan de Nieuw Aarde met mijn mogelijkheden en talenten.


Deze Essence is een combinatie van de I.M.H.E.:

Divine Love, Freedom, Confidence, Acceptance en Opening


€ 24,95

Afronding Levensfase
Ik ben in harmonie en vrede met Al Dat Is.

Deze Essence is een combinatie van de I.M.H.E.:
Divine Love, Freedom, Acceptance, Time en Detachment.

Afronding Levensfase ondersteunt je bij de afronding van een fase in je leven en het loslaten ervan. In aansluiting daarop, ondersteunt NIEUW LEVEN je bij de nieuwe levensfase erna. AFRONDING LEVENSFASE geeft een bijzondere ondersteuning in de laatste levensfase. De feedback die ik kreeg van verpleegkundigen en familieleden is dat de dierbare hiermee in rust en vrede komt, en vaak met een glimlach vertrekt.

€ 24,95
Gratitude – Dankbaarheid
Dankbaarheid en Waardering voor de wijsheid van mijn Goddelijke creaties en voor Al Dat Is.

€ 19,95
Opschoning van Familiebanden

Opschoning van Familiebanden van Moeders en van Vaders lijn, op alle frequenties en tijdlijnen, in alle dimensies, op elk gebied van het leven, en reset ons allen in onze oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk.


De invloeden van onze voorouders kunnen ook op je huidige leven inwerken, zoals bv. oude blokkerende overtuigingen, conditioneringen, negatieve emoties en verwikkelingen. Deze Essence ondersteunt jou om meer inzicht te krijgen in het familiesysteem. Wat is mijn aan- deel – wat is van de ander? Je kunt loslaten en bevrijden wat niet van jou is.


€ 19,95

© 2021 Isis Magic Healing Essences
DE PRAKTIJK
  • Volgt snel
CONTACT