Nieuwe Essences
De Nieuwe Set bestaat uit 3 Isis Magic Healing Essences van 30ml met pipet.

De laatsten 3 Isis Magic Healing Essences zijn ontstaan door
inspiratie van dierbare vrienden. Op 4-4-2020, net in het begin van de “Corona-perikelen” belde een vriend uit Zwitserland mij met de vraag: Margarete ga je een nieuwe Essence maken? Tot dan toe was dit niet in mij opgekomen. Hij zei, de mensen hebben het juist nu zo hard nodig! Al pratende met hem kreeg ik de ingevingen. Zo is de I.M.H.E. ontstaan: HARTTRANSFORMATIE
 • Moeder Aarde
  Hartverbinding met het hart van Moeder Aarde, het kristalrijk, de wereld van planten, dieren en natuurwezens.

  € 19,95
 • Vader - Moeder God
  Hartverbinding met onze Goddelijke oorsprong en de Centrale Zon.

  € 19,95
 • Harttransformatie
  Ontwaken van het Christusbewustzijn in mij en realiseren in mijn leven.

  Het is een combinatie van 7 verschillende Essences: Divine Love, Freedom, Wisdom, Acceptance, Time, Detachment en Free Choice.


  Ontwaken van het Christus Bewustzijn in mij en realiseren in mijn leven. En wat een Synchroniciteit! Het ontstaan van deze Essence op 4-4-2020! Numerologisch drie keer 4. Het 4e chakra is het hartchakra en 4 is ook het element aarde. Het is toch de taak van ons allemaal, om het christusbewustzijn op aarde te brengen, in ons leven te integreren en te leven in onvoorwaardelijke liefde. Dit is, wat de Nieuwe Aarde nodig heeft!


  € 27,95

Pinkstermaandag, 2 dagen nadat mijn dierbare vriendin de Isis Magic Healing Essence HARTRANSFORMATIE had ontvangen, belde ze mij en zei: Margarete, ik heb van jou gedroomd. “Ik zag 33 flesjes op een rij staan. Flesje 31 en flesje 32 waren leeg. Flesje 33 HARTTRANSFORMATIE was ook gevuld, zoals al die 30 anderen flesjes. Dus flesje 31 en 32 dienen nog gevuld te worden. Waarmee?”
Mensen hebben het vaak zo moeilijk om te aarden en zich te verbinden met de Goddelijke Bron. Dit was de inspiratie voor 2 nieuwe Isis Magic Healing Essences:
MOEDER AARDE
Hartverbinding met het hart van Moeder Aarde, het kristalrijk, de wereld van planten, dieren en natuurwezens.

VADER – MOEDER GOD
Hartverbinding met onze Goddelijke oorsprong en de Centrale Zon.

Nu is de totale cyclus van 33 Isis Magic Healing Essences afgerond. Christus is op 33-jarige leeftijd gestorven en wederom opgestaan. Wat Christus en Maria Magdalena tijdens hun leven gezaaid hebben mogen wij nu tot bloei brengen.
Nu is het onze tijd, om op te gaan staan vanuit ons Zelf!
Door ons te bevrijden van oude lasten, oude pijnen, verwondingen, negatieve gedachten, blokkerende overtuigingen, conditioneringen, gehechtheden en alles wat ons niet meer dient los te laten, komen wij tot onze Goddelijke Wezensessentie.

Zo kunnen wij onze bijdrage leveren voor de Nieuwe Aarde. Zoals Jeshua en Maria Magdalena het ons hebben voorgeleefd, zo kunnen ook wij, nu een leefgemeenschap creëren, gedragen door begrip, afstemming, verdraagzaamheid, geduld, vertrouwen, respect en onvoorwaardelijke liefde; een mooi fundament voor samenwerking. De Isis Magic Healing Essences vormen een waardevolle ondersteuning bij jouw bewustzijns- en ascentieproces.
© 2021 Isis Magic Healing Essences
DE PRAKTIJK
 • Volgt snel
CONTACT