Verdere Uitleg

Verdere Uitleg

 

Onze gezamenlijke basis is de Bron, onze oorspronkelijke Godsvonk, waarvan iedereen een deel is – een individuele Godsvonk. De oorspronkelijke Godsvonk en alle individuele Godsvonken zijn met elkaar verbonden door een netwerk van bewustzijns- en energievelden.

De Bron, onze oorspronkelijke Godsvonk kan zich zelf niet ervaren. De individuele Godsvonk kiest ervoor om op aarde een vorm aan te nemen, om zich te kunnen ervaren.

 

Het Goddelijk mannelijke is de schepper; de geest van de schepper en de ruimte van oneindige mogelijkheden. Het is de rechte lijn van de schepping, de veiligheid van de Bron in ons. Het mannelijke in ons bevat de Brongeest, de schepping van de geest.

Vanuit deze geestelijke basis kan het vrouwelijke ook scheppen, van binnenuit. Het vrouwelijke is het innerlijke Ja woord op de zuivere mannelijke lijn

 

Maria Magdalena en haar energieveld is vanuit deze geestelijke basis de oorspronkelijke potentie in jou voor de schepping van oneindige mogelijkheden.

Door de verbinding met Moeder Maria en haar energieveld heb jij oneindige mogelijkheden om jouw scheppingen manifest te maken en zo creëer jij jouw ervaringen.

Het Isis veld in jou is jouw eeuwig durende ervaringsweg, waarin jij steeds meer bewust kunt worden van jouw keuzes en de gevolgen van deze keuzes. Hoe meer jij je in jouw bewustwording proces ontwikkelt en alle verbindingen steeds meer overziet, hoe bewuster jij jouw keuze kunt maken

 

Jouw Godsvonk is onsterfelijk.

Door jouw wezenskern, jouw Essentie vrij te maken van blokkerende overtuigingen , conditioneringen, gehechtheden, angsten, belemmerende emoties etc., verbindt je jezelf steeds dieper met jouw Goddelijke Oorsprong.

Zo creëer jij zuiverder en krachtiger van uit jouw pure Zijn.

 

ISIS MAGIC HEALING ESSENCES willen jou graag op deze reis ondersteunen.