Workshops & Cursussen

Realiseer wie jij werkelijk bent

Wat een uitdagende tijd! Wij worden overstelpt met pijnlijk nieuws, wat bij sommigen weer angsten triggert en een gevoel van onveiligheid geeft.

Des te belangrijker is het om bij jezelf thuis te komen en te rusten in jouw centrum, in jouw Zijn. Hoe doe je dat? Ik nodig jou uit, kom mee op ontdekkingsreis om je bewust te worden wie jij werkelijk bent.

In vele levens en ook in dit leven hebben wij door onze conditioneringen, negatieve overtuigingen, beperkende gedachten en verwondingen blokkades opgebouwd. Wij voelen ons vaak afgescheiden en alleen.

Maar jij bent niet alleen. Jij bent een deel van het Goddelijke en altijd verbonden met het Goddelijke en een netwerk van liefde, bewustzijn en energie. Word je bewust van wat jou niet meer dien, wat jou hindert in jouw dagelijks leven en wat jou blokkeert.

Tijdens de cursus gaan wij op ontdekkingsreis, zodat jij je daarvan bewust wordt. Hierbij zijn de Isis Magic Healing Essences een bijzonder waardevolle ondersteuning. Ze verbinden jou dieper met jouw Goddelijke oorsprong, en helpen jou te worden wie jij in Essentie bent.

Het zijn 33 verschillende Essences, 30 ml flesjes met pipet en bij iedere Essence hoort een speciale kaart met transformerende tekst ter ondersteuning. Deze speciale Essences zijn een Co-Creatie van mij met Isis, Maria Magdalena, Jeshua en Moeder Maria. Ze zijn speciaal voor deze tijd gemaakt – voor de Nieuwe Aarde. In de cursus maak je verbinding met alle 33 Essences. Je kunt ze voelen en ervaren. Door de interactie ontstaat een diepe transformatie en
heling. Hiervoor zijn 6 zaterdagen gepland om de 14 dagen.

Ieder van ons heeft deze tijd gekozen om nu hier op aarde te zijn. Iedereen is gevraagd om zijn eigen unieke bijdragen te leveren. Het is zo hard nodig. Je bent van harte welkom!

Data: 12 en 26 november,10 december, 7 en 21 januari
Locatie: 5914 WJ Venlo, Kochstraat 17
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Bijdrage: € 495.—

Voor koffie, thee, speciaal hexagonale water en versnaperingen zorg ik. Neem aub jouw lunch mee.

Zo gauw je de bijdrage hebt overgemaakt is jouw plaats gereserveerd.

Meer informatie vind je op mijn website, ook feedback van cursisten.

Heb je vragen, bel mij gerust 077-3548604
of mail: praktijk.margarete.wuster@gmail.com

Margarete.