Workshops & Cursussen

Wat is jouw essentie

Ik nodig jou uit voor een ontdekkingsreis. Waar hat de reis naar toe? De reis gaat naar binnen, in jou, om jou vrij te maken uit lagen van angst, pijn, woede, schuld, verdriet, gebrek aan eigenliefde, liefdeloosheid, onzekerheid, slachtoffer voelen, etc. Je wordt je bewust van jouw gedachten, overtuigingen, conditioneringen en gehechtheden die jou belemmeren en blokkeren. Wij zijn gevormd tijdens vele levens, door onze opvoeding, de
maatschappij en de kerk. Want dient jou? Wat dient jou nu niet meer? Je mag het nu erkennen, transformeren en loslaten.

Tijdens deze ontdekkingsreis (een 5 daagse cursus, beginnend zaterdag 13 mei, om de 2 weken tot en met 8 juli) begeleid ik jou en de andere deelnemers. Het is een vrijmakingsproces om te worden wie jij in Essentie bent – een Goddelijk Wezen. Jij bent deel van het Goddelijke en altijd verbonden met het Goddelijke netwerk van liefde, bewustzijn en energie.

De Isis Magic Healing Essences, een co-creatie van mij met Isis, Maria Magdalena, Jeshua en Moeder Maria, zijn bij dit vrijmakingsproces een zeer waardevolle ondersteuning. Het zijn 33 verschillende Essences, hoge lichtfrequenties, 30 ml flesjes met pipet, waarbij ieder Essence een speciale kaart met transformerende tekst is. Ze zijn speciaal voor deze tijd creëerd – voor de Nieuwe Aarde. De Isis Magic Healing Essences verbinden jou
dieper met jouw Goddelijke oorsprong en helpen jou te worden, wie jij In Essentie bent.

In de cursus maak jij verbinding met alle 33 Essences. Je kunt ze voelen en ervaren. Wat resoneert met jou? Wat herken jij in jouw leven? Waarmee heb jij moeilijkheden? Wat belemmert jou? Door de interactie ontstaat een diepe transformatie en heling.

Ieder van ons heeft ervoor gekozen om nu op aarde te zijn. Iedereen is gevraagd om zijn eigen unieke bijdrage te leveren. Het is zo hard nodig. Jij bent van harte welkom.

Data: 13 en 27 mei, 10 en 24 juni, 8 juli
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Kochstraat 17, 5914WJ Venlo
Bijdrage: € 495,- , incl. koffie, thee en versnaperingen, breng aub jouw lunch mee.

Meer informatie vind je op mijn website.

Heb je vragen, bel mij 077-3548604 of mail praktijk.margarete.wuster@gmail.com

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten.
Margarete