Ervaringen met I.M.H.E.

Ervaring met I.M.H.E.

3 gedachten over “Ervaringen met I.M.H.E.

 1. De Isis Magic Healing Essences hebben stuk voor stuk een zeer hoge frequentie en brengen oude herinneringen aan hoge beschavingen zoals Atlantis en het oude Egypte weer terug in ons bewustzijn. Op deze manier komen deze kwaliteiten weer voor ons beschikbaar.
  In deze tijd waarin in reactie op de ascentie van de aarde het duister zich zo krachtig doet gelden is dit een zeer waardevol geschenk en hulpmiddel.
  De remedies laten ons beseffen hoe belangrijk het is dat we weer vastbesloten kiezen voor liefde en zuiverheid en een onvoorwaardelijk geloof in het licht in onszelf.
  De remedies werken snel en effectief. Cliënten reageren vaak binnen enkele minuten op alleen al het vasthouden van de flesjes. Ze melden binnen korte tijd in gevoelsdiepten te komen waar ze normaal gesproken veel langer over zouden doen of ze melden sterke nieuwe spirituele gewaarwordingen.

  De Isis Magic Healing Essences zijn een aanrader voor diegenen die vastbesloten zijn gebruik te maken van en mee te stromen met die energieën die op dit moment de geboorte van de nieuwe Aarde begeleiden.

  Jos Huijts
  spiritueel therapeut Praktijk Anahata te Venlo

 2. Isis Magic Healing Essences raken diepere lagen in de mens, waardoor het proces van heling wordt versneld. De energie van de Essences werken langzaam en heel liefdevol door de blokkades heen.

  In mijn praktijk werk ik hoofdzakelijk met zwaar getraumatiseerde mensen. Deze cliënten zijn vaak door hun pijnlijke ervaring zeer angstig en somber.

  Verschillende emoties kunnen zich voordoen bij het verwerken van trauma, o. a. wantrouwen, iets moeilijk kunnen accepteren, zich schuldig voelen, etc. Door het gebruik van de Essences worden de pijnlijke emoties getransformeerd, waardoor men beter bij deze herinneringen kan komen en ze verwerkt kunnen worden.

  Verder kan ik mij helemaal in vinden in het verhaal wat hier boven is beschreven.

  Gerrie van Giezen
  Psychosoziale Holistische Therapeute
  Multidimensionale Healing en Reading
  Praktijk Ziens-wijze te Leiden

 3. Ervaring met Courage – Moed

  Mijn hoofd wordt helder, amper gedachten ….. Ik word rustig en stil. Kracht en sterkte bouwen zich op vanuit beneden; van de buik naar boven.

  In mijn bekkenbodem voel ik warmte en energie. De energie vloeit vanuit de aarde op in mij. Ik sta in mijn kracht en ben gecentreerd in mijn basis.

  Nu kan zich in rust laten zien welke stap de volgende voor mij is. Ik geniet het het verankerd zijn in mij en voel erin het hele potentiaal van het leven, oneindige mogelijkheden van expressie…

  Het veld van alle mogelijkheden opent zich. De creatieve intelligentie in mij gaat dit op het juiste tijdstip manifesteren in harmonie met mijn ziel.

  Dit gebeurt vanuit de diepe stilte van het Zijn.

  Zo wordt mijn handelen succesvol en in harmonie zijn, wanneer het verbonden is met de kracht en wijsheid van mijn Goddelijke bron.

  Birgit Bestier
  Kinesiologin
  Energetische Therapeute en Personal Coaching
  Ermatingen, Zwitserland

Geef een antwoord